Palvelut

Maa- ja kiviainekset

Olemme Satakunnan talousalueella merkittävä maa- ja kiviainesten tuottaja. Meiltä voitte tilata hiekat, sorat ja murskeet sekä kuljetukset joka päivä, myös iltaisin ja lauantaisin. Olemme yhteistyökumppaninne kaikissa rakennusprojekteissa. Vahvaan erikoisosaamiseemme kuuluvat maa- ja kiviainestoimitukset. Toimintamme on tehokasta ja asiakaslähtöistä. Työmme laatu on ensiluokkaista ja toimitusvarmaa – teemme sen, minkä lupaamme.

CE-merkintä ja suoritustasoilmoitukset

Kiviainestuotteemme, joille on määritelty harmonisoitu tuotestandardi, kuuluvat CE-merkinnän piiriin. Tuotteiden CE-merkit ja suoritustasoilmoitukset on tilattavissa toimistoltamme.

Maa- ja kiviaines­kuljetukset

Erilaiset maamassat siirrämme joustavasti paikasta toiseen kalustoomme kuuluvilla kasetti-, puoliperävaunu- ja maansiirtoautoilla. Maa- ja kiviaineskuljetusten lisäksi olemme erikoistuneet suorittamaan asianmukaisesti sekä luotettavasti myös saastuneiden maiden urakoinnin ja kuljetukset. Noudatamme elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ylläpitämää jätelakia. Kalustomme on hyväksytty ja merkitty jätehuoltorekisteriin.

Maanrakennus

Monipuolisen kaluston ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta, pystymme suorittamaan kaikenlaisia maanrakennustöitä, pieniä ja isoja, alusta loppuun asti.

Toimintamme nojaa myös maanrakentamisessa aina kustannustehokkuuteen. Otamme erityisesti huomioon myös ympäristön ja työturvallisuuden. Rakennamme aina asiakkaallemme kokonaisvaltaisesti toimivamman ja edullisimman ratkaisun.

Nykyaikainen kalustomme on varustettu satelliittipaikannuksella, joka varmistaa, että pohjatyöt tehdään sentilleen. Koneen mittausjärjestelmä opastaa koneen kuljettajaa saavuttamaan tavoitetason nopeasti ja helposti. Kun työ saadaan tehtyä kerralla oikein, säästetään aikaa, materiaaleja ja polttoainetta. Kokemuksemme takaa teille luotettavan yhteistyökumppanin, koskipa tarpeesi kiviaineksen hankintaa tai isompaakin maanrakennushanketta.

Tehdaspalvelut ja -kuljetukset

Toimialaamme kuuluvat myös teollisuuslaitosten tehdaspalvelut ja kuljetukset. Olemme erikoistuneet kokonaiskattaviin logistiikan palvelukonsepteihin. Vahva kokemuksemme luvanvaraisten ympäristötuotteiden kuljetuksista sekä käsittelystä, luo pohjan toiminnalle. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten osaaminen sekä kokemus kuljetus- ja logistiikkasektorin eri osa-alueilta.

Erikoiskuljetusten liikenteenohjauspalvelut

Kokonaisvaltaista erikoiskuljetusten liikenteenohjausta kaikenkokoisiin kuormiin.

Palveluihimme kuuluu mm.
• Varoitusauto- ja erikoiskuljetuspalvelut
• Reittisuunnittelu
• Lupahakemukset (ELY-keskus)

Lavettikuljetukset

Siirrämme laveteillamme aina 40 tonniin asti ympäri Suomen. Käytössämme on erikoiskuljetuslavetit.

Tienhoitopalvelut

Monipuoliset auraus- ja hiekoituspalvelut, lumenajo yms. aluekunnossapitopalvelut.